02 421 29 02 02 421 29 23 info@kommunio.si

O nas

Kommunio d.o.o. je zasebno podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1993 zaradi zavedanja, da bo v prihodnosti prevladala potreba po čim bolj ekonomični uporabi naravnih virov.

Podjetje je razmeroma hitro začelo širiti svojo razvojno pot, predvsem z dejavnostmi, ki so med seboj komplementarne. Tako se je dejavnost podjetja razširila na  področju upravljanja z nepremičninami, kjer se je prav tako pokazala potreba po obvladovanju stroškov, ki jih nepremičnine povzročajo. Tržišče namreč zahteva, da se minimizirajo stroški vzdrževanja in stroški koriščenja nepremičnin.

Temeljna  načela, kot so  poštenost,  transparentnost,  zanesljivost  in  inovativnost  so naše vodilo za delovanje.

Ponosni smo na pozitivne rezultate našega dela. Našim zvestim strankam, ki nam zaupajo že vrsto let, ter tudi tistim, ki se nam iz dneva v dan pridružujete, se iskreno zahvaljujemo za zaupanje.

Vse, ki  nas še ne poznate pa vabimo, da stopite pod naše skupno okrilje, kjer lahko upravljanje vaših stavb brezskrbno prepustite v naše roke. Sledili bomo zgolj vašim željam, ter vas na tej poti usmerjali k temu, da bodo vsi postopki izpeljani korektno, v primernem roku in skladno z veljavno zakonodajo.

Premislite, komu boste zaupali upravljanje vaše skupne lastnine. Mi smo tu za vas. Bili smo včeraj, smo danes in bomo jutri. Svoje delo imamo radi in to je ključ do uspeha, ki se kaže v tem, da nam zaupa vedno več ljudi. Kommunio d.o.o. – upravnik po vaši meri.

Družba  je  s  svojo  dejavnostjo  upravljanja  prisotna na vseh območjih Slovenije, predvsem pa v Ljubljani, Mariboru, na Ptuju ter na Obali. Temelj našega uspeha so naši zaposleni. Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov z različnih področij. Vsi zaposleni imajo izkušnje iz svojega področja dela. Pridobimo vam ponudbe različnih zavarovalnic za zavarovanje vaših skupnih delov stavbe, sodelujemo z odvetniškimi družbami in strokovnjaki iz pravnega področja, ki zastopajo interese naših strank, s strokovnjaki na področju gradnje, obnov stavb, energetske učinkovitosti objektov,  vzdrževanja okolice, čiščenja skupnih prostorov in drugega. 

Notranjo zgradbo družbe sestavljata dva sektorja:

  • sektor za upravljanje z nepremičninami,
  • sektor za investicijsko vzdrževanje.

Sektor za upravljanje z nepremičninami deluje na področju:

  • upravljanja poslovnih objektov,
  • upravljanja stanovanjskih objektov,
  • upravljanja stanovanjsko poslovnih objektov in poslovno stanovanjih objektov,
  • upravljanje garaž,
  • vzdrževanja in negovanje prostorov (vzdrževalna in hišniška opravila ter čiščenje skupnih in/ali individualnih delov stavb).

Sektor investicijskega vzdrževanja opravlja:

  • razna gradbena dela,
  • razna obrtniška dela,
  • vzdrževanje stanovanjskih in poslovnih objektov.